Εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικοί Κατασκευή Ιστοσελίδων Ατυπος «πόλεμος» καθηγητών

From wikistartups
Jump to navigation Jump to search

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ατυπος «πόλεμος» μεταξύ κατασκευή e shop συναδέλφων φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει σε κατασκευη e-shop ΕΠΑΛ του νομού, κατασκευη eshop τα οποία κλήθηκαν να απορροφήσουν τους καθηγητές που κατασκευή e shop βρέθηκαν εκτός σχολικών αιθουσών μετά την κατάργηση των ΕΠΑΣ.
Η προσφορά"

Ατυπος «πόλεμος» καθηγητών Κατασκευή Ιστοσελίδων
Ατυπος «πόλεμος» μεταξύ συναδέλφων φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει σε ΕΠΑΛ του νομού, τα οποία κλήθηκαν να απορροφήσουν τους καθηγητές που βρέθηκαν εκτός σχολικών αιθουσών μετά την κατάργηση των ΕΠΑΣ.


Η προσφορά εκπαιδευτικών είναι μεγάλη, οι θέσεις όμως στις σχολικές αίθουσες συγκεκριμένες και περιορισμένες και τα «κάστανα από τη φωτιά» καλείται να βγάλει το τοπικό ΠΥΣΔΕ, που δέχεται βροχή ενστάσεων από τους εκπαιδευτικούς, που ο καθένας από την πλευρά του υπερασπίζεται το ρόλο του στην έδρα διδασκαλίας.


Το πρόβλημα φαίνεται ότι ξεκίνησε με την κατάργηση της ΕΠΑΣ στη Μαγνησία, οπότε και 15 καθηγητές ειδικοτήτων βρέθηκαν χωρίς επαγγελματική στέγη. Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και βάση του δικαιώματος που δίνει ο Νόμος, οι 15 εκπαιδευτικοί τοποθετήθηκαν σε «οικεία» Επαγγελματικά Λύκεια.


Ενας καθηγητής διατέθηκε στο ΕΠΑΛ Αλμυρού, τέσσερις στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και δέκα κλήθηκε να απορροφήσει το 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας.


Μόλις οι καθηγητές της πρώην ΕΠΑΣ πέρασαν τις σχολικές αυλόπορτες, καθηγητές που ήδη δίδασκαν στα σχολεία, ένιωσαν τις έδρες τους να «απειλούνται».


Κι αυτό γιατί, μολονότι οι θέσεις εκπαιδευτικών είναι συγκεκριμένες, υπάρχει μεγάλη προσφορά σε εκπαιδευτικούς, που κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν υπεράριθμοι με αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον.


Ετσι λοιπόν, φαίνεται να ξεκίνησε «διαμάχη» για το ποιοι θα μπουν στις αίθουσες διδασκαλίας και ποιοι να μείνουν εκτός.


Οι μεν υποστηρίζουν ότι η κατανομή των μαθημάτων θα πρέπει να γίνει κατά απόλυτη σειρά αρχαιότητας (ο πιο παλιός δηλαδή να διδάσκει) και οι δε ότι η κατανομή των μαθημάτων θα πρέπει να γίνει κατόπιν αναλογικής ανά κλάδο σειράς αρχαιότητας (να διδάσκει ο πιο παλιός στον κάθε κλάδο).


Αντίστοιχα περιστατικά στην Κοζάνη, οδήγησαν εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια εναντίον του τοπικού Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εξέδωσε τη διαπιστωτική πράξη.


Σε τοπικό επίπεδο, η κατάσταση φαίνεται ότι δεν είναι τόσο έκρυθμη, σε κάθε περίπτωση όμως η ΕΛΜΕ Μαγνησίας, δηλώνει ότι θα στηρίξει τους εκπαιδευτικούς που θίγονται από τη διαπιστωτική πράξη του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής και Πρόεδρο του τοπικού ΠΥΣΔΕ.


ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ιστοσελίδων Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε κατασκευη e-shop να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ�κόμμακόμματα</a> που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω [http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εθνικές εκλογέςεκλογές</a> για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την �κόμμακόμματα</a>, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός</a>! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».


(this.uagent.search("ipad") > -1)

Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97144&cat=1

Κατασκευή Ιστοσελίδων…