Ελληνική Πάρο Θεσσαλία Κατασκευή Ιστοσελίδων «Με νομοθετήματα δεν λύνεται η γραφειοκρατία»

From wikistartups
Jump to navigation Jump to search

Κατασκευή κατασκευη ιστοσελιδας Ιστοσελίδων «Πρέπει δημιουργια e shop να κερδίσουμε τον χρόνο, κατασκευή e shop είναι κοινωνική απαίτηση και κοινωνικό καθήκον», Κατασκευή Ιστοσελίδας επισήμανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κατασκευή Ιστοσελίδας Κώστας Αγοραστός κατά την ομιλία του σε συνάντηση εργασίας με θέμα: Κατασκευή Ιστοσελίδων «Ο ρόλος των περιφερειών"

«Με νομοθετήματα δεν λύνεται η γραφειοκρατία» Κατασκευή Ιστοσελίδων
«Πρέπει να κερδίσουμε τον χρόνο, είναι κοινωνική απαίτηση και κοινωνικό καθήκον», επισήμανε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την ομιλία του σε συνάντηση εργασίας με θέμα: «Ο ρόλος των περιφερειών στη στρατηγική 2020 της ΕΕ: βιώσιμη ανάπτυξη των περιφερειών του Νότου στο ευρωπαϊκό πλαίσιο».


Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας ESPON, το οποίο με την παροχή συγκρίσιμης πληροφορίας -τεκμηρίωσης- ανάλυσης και την εκπόνηση σεναρίων σχετικών με την δυναμική της ανάπτυξης των περιοχών, υποστηρίζει την δημιουργία πολιτικών για την εξυπηρέτηση αυτών των προτεραιοτήτων.


Η περιφέρεια Θεσσαλίας είναι η μοναδική ελληνική περιφέρεια της οποίας το επιχειρησιακό πρόγραμμα συμμετείχε μαζί με άλλα 9 επιχειρησιακά προγράμματα στο project Terri Evi (Territorial Evidence) που εκπονήθηκε στο πλαίσιο του ESPON και ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.


Ως εκ τούτου, πέραν της γενικής πληροφόρησης που δίνεται από το ΕSPON, δόθηκε στην περιφέρεια Θεσσαλία επιμέρους τεκμηριωμένη πληροφόρηση για την θέση της περιφέρειας στον ευρωπαϊκό χώρο, τους κινδύνους και τις απειλές που διαγράφονται γι’ αυτήν σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς και τις δυνατότητες που έχει να αντιμετωπίσει τις επερχόμενες προκλήσεις.


Στην ομιλία του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε βαρύτητα στον παράγοντα χρόνο ως συντελεστή της ανάπτυξης. «Ο χρόνος στη χώρα μας πηγαίνει με γοργούς ρυθμούς… χελώνας», εκτίμησε και υποστήριξε: «Ο χρόνος είναι το σημαντικότερο συστατικό στοιχείο στην ανάπτυξη, ο χρόνος είναι χρήμα στην πραγματική οικονομία, είναι θέσεις εργασίας κι είναι θωράκιση των θέσεων εργασίας.


Πρέπει να κερδίσουμε τον χρόνο, είναι κοινωνική απαίτηση και κοινωνικό καθήκον να αξιοποιήσουμε τον χρόνο. Άρα, ο καθένας από την θέση ευθύνης του πρέπει να είναι γρήγορος. Μόνο έτσι μπορούμε να σπάσουμε τη γραφειοκρατία», προέτρεψε ο κ. Κ. Αγοραστός και αναφερόμενος στον δημόσιο τομέα επισήμανε:


«Δεν αρκεί να δαιμονοποιούμε το Δημόσιο και να βρίσκουμε έναν αντίπαλο για να του φορτώνουμε όλες τις ευθύνες. Χωρίς Δημόσιο δεν υπάρχει χώρα, ας το πάρουμε είδηση. Πρέπει να έχουμε ισχυρό δημόσιο τομέα. Τα επόμενα χρόνια ο δημόσιος τομέας πρέπει να απογαλακτισθεί κομματικά για να πάρει εθνικό, κοινωνικό χαρακτήρα.


Αν δεν έχουμε ισχυρό δημόσιο τομέα τα επόμενα χρόνια, θα έχουμε τεράστιες περιπέ ΤΕΙες. Διότι όλη η ανάπτυξη περνά μέσα από τον δημόσιο τομέα, ο οποίος πρέπει να είναι αποτελεσματικός και αξιόπιστος.


Ετσι, ο καθένας μας ξεχωριστά κι όλοι μαζί θα χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία. Με νομοθετήματα δεν λύνεται η γραφειοκρατία. Όσοι νόμοι κι αν ψηφισθούν, αν δεν το θελήσει ο άνθρωπος, τίποτε δεν πρόκειται να γίνει. Ψυχή, καρδιά του συστήματος είναι ο άνθρωπος. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο ένα τέτοιο τέλειο σύστημα ώστε να μην απαιτεί καλούς ανθρώπους.


Μέλημά μας δεν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα προς τα κάτω αλλά να τα βελτιώνουμε», διαβεβαίωσε ο κ. Κ. Αγοραστός.


 


 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ�κόμμακόμματα</a> που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω [http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εθνικές εκλογέςεκλογές</a> για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την �κόμμακόμματα</a>, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός</a>! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».


κόμμακόμματα</a>»

Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότικόμμακόμματα</a>

Απέκλεισεκόμμακόμματα</a> ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθκόμμακόμματα</a>», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρ�κόμμακόμματα</a>. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθ�κόμμακόμματα</a> και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».

 

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτ�κόμμακόμματα</a> και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», κυρίως στα εθνικά θέματα.Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»

Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, τις οικονομικές προτάσειςελληνική οικονομίαοικονομία</a>.

«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97920&cat=1

Κατασκευή Ιστοσελίδων