Κυβέρνηση Γιανουκόβιτς 2015 Κατασκευή Ιστοσελίδων Δημοσιογράφοι του ουκρανικού Forbes παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας λογοκρισία

From wikistartups
Jump to navigation Jump to search

Κατασκευή Ιστοσελίδων «Μας έδειξε ότι υπάρχουν θέματα που Κατασκευή Ιστοσελίδας δεν μπορούμε να γράψουμε», κατασκευη σχεδιασμοσ ιστοσελιδων κατασκευη e-shop e-shop είπε ένας από τους κατασκευη eshop δεκατρείς Κατασκευή Ιστοσελίδων δημοσιογράφους Κατασκευή Ιστοσελίδας κατασκευη e-shop για τον νέο ιδιοκτήτη 
..."

Δημοσιογράφοι του ουκρανικού Forbes παραιτήθηκαν καταγγέλλοντας λογοκρισία Κατασκευή Ιστοσελίδων

«Μας έδειξε ότι υπάρχουν θέματα που δεν μπορούμε να γράψουμε», είπε ένας από τους δεκατρείς δημοσιογράφους για τον νέο ιδιοκτήτη Για λογοκρισία κατήγγειλαν τη νέα ιδιοκτησία δεκατρείς δημοσιογράφοι της ουκρανικής έκδοσης του περιοδικού Forbes και υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους. Κατηγορούν τον νέο ιδιοκτήτη του περιοδικού, τον μεγιστάνα Σεργκέι Κουρτσένκο, πως προσπαθεί να περάσει γραμμή μέσα στο περιοδικό υπέρ του φίλου του, του προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.Αφορμή για την παραίτησή τους στάθηκε η απαγόρευση της έρευνας από τον αρχισυντάκτη Μιχαήλο Κότοφ, για ένα θέμα που αφορούσε τον πανίσχυρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον Σεργκέι Αρμπούζοφ, ο οποίος ανήκει στον κύκλο των στενών συνεργατών του Γιανουκόβιτς.«Μας έδωσε να καταλάβουμε ότι υπάρχουν θέματα τα οποία δεν μπορούμε να γράψουμε», δήλωσε ο Αλεξάντρ Ρούμπαν, ο υπεύθυνος του ιστοτόπου του περιοδικού, που εκδίδεται στην Ουκρανία με την άδεια του «μητρικού», αμερικανικού εκδοτικού οίκου, προσθέτοντας: «Κάτι τέτοιο μοιάζει με λογοκρισία».

 

Οι δεκατρείς δημοσιογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και του Ρούμπαν, εξήγησαν ότι η παραίτησή τους οφείλεται στις «προσπάθειες αλλαγής της πολιτικής σύνταξης» του περιοδικού. Ο Ρούμπαν στη συνε΄χεια ανέφερε πως «υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις που αρνούνταν να δημοσιεύσουν τα άρθρα μας χωρίς καμία εξήγηση».

 

Ο αμερικανικός εκδοτικός οίκος, Forbes Media, αντέδρασε σημειώνοντας ότι «παρακολουθεί από κοντά την κατάσταση και ότι όλες οι εκδόσεις μας στο εξωτερικό θα πρέπει να τηρούν τους δημοσιογραφικούς κανόνες του Forbes».

 

Ο Κότοφ από την πλευρά του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα Κομερσάντ της Ουκρανίας είπε ότι έχει το δικαίωμα να επαληθεύει τα ρεπορτάζ και αρνήθηκε ότι ασκεί λογοκρισία κατ' εντολή του ιδιοκτήτη. «Αυτό δεν αληθεύει, δεν συνδέονται τα δύο αυτά πράγματα. Οφείλω να ελέγχω την προετοιμασία των άρθρων», είπε, σχολιάζοντας ότι δεν θεωρούσε ότι ήταν «ουσιώδες» το θέμα που πρό ΤΕΙναν να κάνουν οι δημοσιογράφοι για τον Αρμπούζοφ. «Το Forbes ήταν και θα παραμείνει ανεξάρτητο», διαβεβαίωσε.

 

Τον Ιούνιο, όταν το Forbes πέρασε στα χέρια του μεγιστάνα Σεργκέι Κουρτσένκο, ο τότε διευθυντής σύνταξης Βολοντίμιρ Φεντόριν, παραιτήθηκε με το σκεπτικό ότι η αλλαγή ιδιοκτήτη είχε ως στόχο «να φιμώσει τους δημοσιογράφους πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2015».
Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5

και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το " κατασκευή e shop μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά κ�κόμμακόμματα</a> που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω [http://www.ypes.gr/el/Elections/NationalElections/ εθνικές εκλογέςεκλογές</a> για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την �κόμμακόμματα</a>, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα τουρισμότουρισμός</a>! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».


Κατασκευή Ιστοσελίδων Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη   Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός δι�<a%20href= KiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ</a>χιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη �πολεοδομίαπολεοδομίας</a>,-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.
Κατασκευή Ιστοσελίδας Ιστοσελίδων
source: http://www.protothema.gr/world/article/328429/dimosiografoi-tou-oukranikou-forbes-paraitithikan-kataggellodas-logokrisia/

Κατασκευή Ιστοσελίδων…