Εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικοί Κατασκευή Ιστοσελίδων Επίσκεψη εκπαιδευτικών από την Ευρώπη

From wikistartups
Revision as of 15:28, 21 November 2020 by QWFSelina371 (talk | contribs) (Created page with "κατασκευη ιστοσελιδων - [https://xenofon.gr/ https://xenofon.gr/]. Κατασκευή Ιστοσελίδων Το Δήμαρχο Βόλου Π.Σκοτιν...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη ιστοσελιδων - https://xenofon.gr/. Κατασκευή Ιστοσελίδων Το Δήμαρχο Βόλου Π.Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν χθες εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, κατασκευη eshop την Πορτογαλία, κατασκευη ιστοσελιδων την Ιρλανδία και την Τουρκία που φιλοξενούνται από το Δημοτικό Σχολείο Άνω Λεχωνίων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος"

Επίσκεψη εκπαιδευτικών από την Ευρώπη �ΒόλοΒόλου</a> Π.Σκοτινιώτη επισκέφθηκαν χθες εκπαιδευτικοί από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Τουρκία που φιλοξενούνται από το Δημοτικό Σχολείο Άνω Λεχωνίων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius.


Το Δημοτικό Σχολείο Άνω Λεχωνίων συμμετέχει συγκεκριμένα σε πολυμερή σχολική σύμπραξη περιβαλλοντικού χαρακτήρα με θέμα: «Θέλουμε να είμαστε ένα πραγματικά πράσινο σχολείο». Το πρόγραμμα εγκρίθηκε το Σεπτέμβριο του 2012 και συνεχίζεται τη σχολική χρονιά 2013 - 2014. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις αντιπροσωπειών των χωρών στην Ισπανία, στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία. Από 6 έως 8 Νοεμβρίου οι αντιπροσωπείες των σχολικών εταίρων επισκέπτονται το Βόλο και τον Απρίλιο του 2014 πρόκειται να πραγματοποιηθεί αντίστοιχη επίσκεψη στην Τουρκία.


Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι επισκέφθηκαν χθες  τον κ.Σκοτινιώτη συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Άνω Λεχωνίων κ.Δέσποινα Χρηστάκη, εξήγησαν ότι σκοπός των επισκέψεων είναι η ενημέρωση των αντιπροσωπειών για το εκπαιδευτικό σύστημα της κάθε χώρας, η γνωριμία με τις μεθόδους διδασκαλίας των σχολείων που συμμετέχουν στη σύμπραξη και η οργάνωση κοινών δραστηριοτήτων. Στη συνάντηση παρούσα ήταν και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτ ροπής παιδείας κ.Σούλα Μπαρτζιώκα.


Ο κ.Σκοτινιώτης υπογράμμισε ότι η υλοποίηση σχολικών συμπράξεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενισχύει τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων και την ανταλλαγή επιτυχημένων πρακτικών σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, προάγοντας την ευρωπαϊκή διάσταση στην εκπαίδευση. Αναφέρθηκε επίσης στο σπουδαίο ρόλο της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων εκπαιδευτικών, οι οποίοι μέσα από τις δραστηριότητές τους αποτελούν, όπως είπε, την καλύτερη διαφήμιση του δημόσιου σχολείου, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα της δημιουργίας, των καινοτόμων πρωτοβουλιών και της προόδου.


 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων Ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε live από το protothema.gr την πορεία - Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια – Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ


var uagent = navigator.userAgent<a%20href= AppleApple.com/gr/iphone/">iPhone</a>")>-1) Κατασκευή Ιστοσελίδων ΔΟΕ: σχεδιασμοσ ιστοσελιδων Προς συγκρότηση «πανεκπαιδευτικού μετώπου» με ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ

Αύριο το μεσημέρι η κοινή συνέντευξη Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές ΟμοσπονδίεςΠολύ κοντά στη συγκρότηση ενός ενιαίου «πανεκπαιδευτικού μετώπου» φαίνεται πως βρίσκονται δάσκαλοι, Κατασκευή Ιστοσελίδας καθηγητές και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.Σε σύσκεψη που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της ΔΟΕ, κατασκευη ιστοσελιδων της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ, δημιουργια e shop αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε η βούληση για «συστράτευση» ενάντια στην υπαγωγή των εκπαιδευτικών στο καθεστώς κινητικότητας.Όπως αναφέρεται σεΕλλάδαΕλλάδας</a>, Κατασκευή Ιστοσελίδων στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο και έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών και στους τρόπους αντίδρασης των εκπαιδευτικών συνδικάτων στην «ισοπεδωτική πολιτική  της κυβέρνησης».Στο πλαίσιο αυτό, κατασκευη ιστοσελιδων αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΟΛΜΕ με συγκέντρωση στα γραφεία της και πορεία προς το Σύνταγμα σήμερα στις 18.30 και η παραχώρηση κοινής συνέντευξης Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες στα γραφεία της ΟΛΜΕ αύριο στις 12.00.

Κατασκευή Ιστοσελίδων
source: κατασκευη ιστοσελιδας http://taxydromos.gr/article.php?id=97302&cat=1

Κατασκευή Ιστοσελίδων…